Vranjes Bolde

Ljubomir Vranjes står bag udviklingen af de helt specielle Vranjes bolde.

Den tidligere topspiller og nuværende træner Ljubomir Vranjes har siden 2012 arbejdet på, at udvikle en håndbold i en høj kvalitet, der skulle være anvendelig for såvel øvede som nye håndboldspillere. Bolden skulle samtidig være i en prisklasse som gør den attraktiv på markedet.

Ønsket om at udvikle en ny type bold var opstået på baggrund af en meget lavpraktisk problemstilling. Vranjes oplevede, at hans søn ikke kunne fanges i håndboldsporten og ønskede at stoppe, da han havde problemer med at holde om de gængse bolde på markedet. Vranjes ønskede derfor at udvikle en bold, som ikke alene var af god kvalitet – den skulle også have en overflade, som gjorde den nemmere at holde om, også for børn med små hænder.

Sammen med sine samarbejdspartnere resulterede en omfattende udviklingsproces i en farvestålende bold, der blev markedsført under navnet Vranjes og primært blev solgt i Tyskland.

I 2015 indgik Vranjes partnerskab med Erima GmbH som dermed har overtaget rettighederne til at formidle Vranjes bolden til det europæiske marked.

I 2018 er der kommet nye modeller på markedet, og der er suppleret med en soft ball, som vi i Danmark kender som streetbolden. Vranjes Bolden er optimeret med ekstra backing materiale, der gør bolden endnu blødere i grebet.
I 2019 er V19 modellen er med nyt logo fra Vranjes – Grip your game

Hos PLJ Bolde.dk har vi alle udgaver af Vranjes bolden i poduktprogrammet, hvilket vil sige 6 fede farver og størrelserne, 0, 1, 2 og 3, samt streetbolden.

Køb Vranjes bolden på vores webshop

Som udgangspunkt er alle Vranjes V19 i samme høje kvalitet, slut med at kigge efter modelnummer – du vælger blot farve og størrelse og du er sikker på at modtage en bold i høj kvalitet.

Materialer
Vranjes V19 er produceret i en kombination af  polyurethane og PU imprægneret polyester/nylon
Naturlig latex gummi i et dobbeltlag med ekstra holdbar canvas. Alle Vranjes bolde er håndsyet og lever op til alle IHF specifikationer.

Kan selvfølgelig bruges med harpiks og har været testet i rensemaskiner som har udvist god holdbarhed.

Den specielle overflade giver Vranjes V19 et ekstraordinær godt greb om bolden ligesom bolden giver det helt rigtige opspring, når man dribler.