Indkøbskurv (tom)Booking

PLJ Sport.dk

Et simpelt ønske om at udbrede gode sportsprodukter har formet PLJ Sport.dk

PLJ Bolde.dk startede i 2016 som en webshop for salg af Vranjes bolde. Bolden er efter min bedste overbevisning den suverænt bedste bold på markedet, og jeg kan klart anbefale den til alle årgange.

Min lyst til at sælge den bedste produkt har altid været min motivation. Det er derfor med stor tilfredshed, at jeg i oktober har taget en nyt mærke ind på siden. Ikaika, der er trænings tøj i utrolig lækkert design i meget høj kvalitet.

I modsætning til Vranjes boldene, hvor jeg selv har personlig erfaring, må jeg læne mig op af min bedre halvdel, når det drejer sig om Ikaikas produkter. Allerede da hun købte sine første squat sikre tights, kom hun med en klar anbefaling om at blive forhandler. Det er heldigvis lykkes nu, og vi glæder os til at servicere jer.

Fælles for boldene fra Vranjes og træningstøjet fra Ikaika, er passionen om at bruge egne erfaringer, til at berige markedet med unikke produkter.

Ljubomir Vranjes ønskede at udvikle en bold, der var bedre for sin søn at spille med end boldene på markedet.

Kathrine og Louise har udviklet Ikaika, så andre også kan drage nytte af alle deres timer i træningslokalet i forbindelse med deres håndboldspil.

Hos PLJ Bolde.dk ønsker vi at være med til at udbrede disse unikke produkter – så flest muligt får glæde af dem.
I forbindelse med udvidelsen af produktprogrammet, har vi ændret navn til PLJ Sport.dk

Produkterne sælges selvfølgelig på vores webshop, men vi er også meget interesseret i at komme ud og fremvise produkterne i håndboldklubben, på efterskolen eller i fitnesscentret.

Kontakt info:

PLJ Sport.dk
Mail: salg@pljsport.dk
Mobil: 5191 7657